fbpx

Procesul de lucru

     O experienta online utila, poate fi doar rezultatul unui plan de actiune foarte bine pus la punct.  Pe parcursul activitatii noastre am inteles faptul ca fara un proces elaborat nu se pot obtine rezultate exceptionale. Echipa noastra dezvolta in permanenta strategii de marketing, special concepute pentru fiecare client in parte.

   Procesul nostru de lucru incepe prin cercetarea amanuntita a branului dumneavoastra, a principalilor competitori si a modului prin care acestia se promoveaza,  continuand cu dezvoltarea strategiei personalizate, implementarea planului de marketing  si se incheie cu masurarea performantei campaniei de promovare.  Daca toate aceste etape sunt realizate corect din punct de vedere tehnic, rezultatul obtinut poate doar sa ne multumeasca.

  

   

#1 DESCOPERIREA

Ascultam CercetamIdentificamFormulam

   Procesul nostru de lucru incepe prin cunoasterea cat mai exact a brandului pe care doriti sa il promovati. Vom asculta cu drag poveastea din spatele afacerii voastre, identificand totodata obiectivele spre care tindeti. In urma acestor discutii putem formula planul de marketing personalizat pe care il vom utiliza, astfel incat afacerea sa ajunga la nivelul la care dvs. v-ati propus.

#2 PLANIFICAREA

Dezavoltam SchitamDocumentamDefinim

     Procesul de promovare va continua prin dezvoltarea planului de marketing, schitand noi strategii de promovare. Vom documenta atent domeniul dumneavoastra de activitate pentru a putea defini cat mai exact profilul utilizatorului sau al clientului brandului dumneavoastra.

#3 DEZVOLTAREA

Arhitectura DesignExecutareImplementare

     Aceasta etapa a planului de actiune, consta in dezvoltarea produselor sau a serviciilor comandate, iar un grafician se va ocupa de identitatea vizuala a brandului dvs. in mediul online. Dupa realizarea versiunii de test a proiectului solicitat, il vom inainta spre aprobare. Dupa ce avem acordul dvs., ne vom ocupa de implementarea acestuia, urmand intocmai etapele prezentate.


#4 PERFORMANTA

Analiza ComparareAjustare Petrecere

    In urma tuturor impementarilor, vom genera rapoarte de performanta pentru a observa cum se comporta produsele pe care le-ati comandat. Fie ca este vorba de o campanie de promovare sau fie ca vorbim de o anumita aplicatie, vom analiza datele obtinute si vom face modificarile necesare, astfel incat produsul comandat sa va ofere rezultatele asteptate.


Ne puteti alege pentru :