Procesul de lucru

     O experienta online utila, poate fi doar rezultatul unui plan de actiune foarte bine pus la punct. Procesul nostru de lucru incepe prin cercetarea amanuntita a branului dumneavoastra si continua cu dezvoltarea, implementarea si analizarea planului de marketing. Daca toate aceste etape sunt realizate intr-un mod inteligent, rezultatul obtinut este unul de calitate.

#1 Descoperirea

Ascultam CercetamIdentificamFormulam

Procesul nostru de lucru incepe prin cunoasterea cat mai exact a brandului pe care doriti sa il promovati. Vom asculta cu drag poveastea din spatele afacerii voastre, identificand totodata obiectivele spre care tindeti. In urma acestor discutii putem formula planul de marketing personalizat pe care il vom utiliza, astfel incat afacerea sa ajunga la nivelul la care dvs. v-ati propus.

# 2 Planificarea

Dezavoltam SchitamDocumentamDefinim

     Procesul de promovare va continua prin dezvoltarea planului de marketing, schitand noi strategii de promovare. Vom documenta atent domeniul dumneavoastra de activitate pentru a putea defini cat mai exact profilul utilizatorului sau al clientului brandului dumneavoastra.

# 3 Dezvoltarea

Arhitectura DesignExecutareImplementare

     Aceasta etapa a planului de actiune, consta in dezvoltarea produselor sau a serviciilor comandate, iar un grafician se va ocupa de identitatea vizuala a brandului dvs. in mediul online. Dupa realizarea versiunii de test a proiectului solicitat, il vom inainta spre aprobare. Dupa ce avem acordul dvs., ne vom ocupa de implementarea acestuia, urmand intocmai etapele prezentate.


# 4 Performanta

Analiza ComparareAjustarePetrecere

    In urma tuturor impementarilor, vom genera rapoarte de performanta pentru a observa cum se comporta produsele pe care le-ati comandat. Fie ca este vorba de o campanie de promovare sau fie ca vorbim de o anumita aplicatie, vom analiza datele obtinute si vom face modificarile necesare, astfel incat produsul comandat sa va ofere rezultatele asteptate.


Pin It on Pinterest

Share This