Vreti sa sporiti numarul clientilor dumneavoastra?

     Cand vine vorba despre marketingul online, deciziile importante sunt foarte greu de luat. Toate activitatile pe care le demaram, de la brand design pana la strategia de promovare, sunt sustinute de analize si cercetari ample. Abordarea noastra orientata asupra calitatii, a fost testata si imbunatatita in ultimii 7 ani, aceasta fiind motivul pentru care campaniile noastre de promovare obtin rezultate foarte bune.

     Oferta noastra cuprinde o gama complexa de servicii de promovare online, foarte usor pliabile fiecarei industrii in parte. De aceea, inainte de va hotari asupra unui anumit pachet de servicii, este recomandat sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri, pentru a fi siguri de rata succesului!

Marketingul poate fi coplesitor!

Din fericire, echipa noastra va intampina cu solutiile potrivite!

 

Brand design & Strategie

Mai multe informatii...

     Echipa noastra va analiza brandul vostru, cercetand amanuntit industria in care activati dar si publicul interesat de serviciile oferite de voi. Vom demara o analiza amanuntita, in urma careia se vor evidentia punctele forte ale respectivului brand. Astfel vom putea sa conturam imaginea voastra, cu care va veti afisa  in fata clientilor.

     Vom creea continut relevant domeniului tau de activitate, armonizand brandul tau. Vom creea povestea de succes din spatele intregii voastre activitati, ridicandu-va la rangul de lider.

Social Media

Mai multe informatii...

     Promovarea in Social Media reprezinta la ora actuala o buna practica pentru cresterea autoritatii brand-ului vostru, deoarece informatia ajunge instant la persoanele care va urmaresc sau la cele pe care le target-ati, avand in vedere numarul de utilizatori activi pe care aceste le au. Clientii vostri sunt permanent conectati cu brand-urile pe care le apreciaza, fiind permanent instiintati de noutatile acestora. Marketingul Social Media este un veritabil aliat in promovarea afacerii noastre.

Analiza evolutiei

Mai multe informatii...

     Fiecare serviciu pe care il comandati trebuie sa satisfaca anumite nevoie ale afacerii voastre. De aceea la algerea unui pachet de servicii lunare, noi vom urmarii evolutia campaniei de promovare si va vom oferii lunar rapoarte detaliate care va vor ajuta sa intelegeti modul in care se comporta serviciul achizitionat.

     Pentru realizarea raportului de activitate, specilistii nostri vor folosi instrumente profesionale destinate monitorizarii evolutiei unei campanii de promovare.

SEO

Mai multe informatii...

     Zilnic miliarde de oameni cauta pe Google serviciile de care au nevoie, astfel ca optimizarea website-ului pentru motoarele de cautare devine o etapa vitala pentru cresterea autoritatii brand-ului nostru. Cu ajutorul acestei metode de promovare, vom fi prezenti in primele rezultate ale cautarilor potentialilor clienti.

     Folosind cele mai noi tehnici si unelte de promovare, website-ul vostru va fi analizat pentru a determina caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a se pozitiona in topul rezultatelor motoarelor de cautare. Pentru a vedea nivelul actual al website-ului pe care il administrati, puteti solicita GRATUIT un Audit SEO.

Copywriting

Mai multe informatii...

Prin alegerea serviciului nostru de copywriting, gandurile tale se vor expune in cuvinte. Continutul, pe care expertii nostri il vor realiza, este solutia potrivita pentru persoanele care nu au inspiratia necesara pentru a putea sa-si expune gandurile pe foaie. Procesul de realizare a textelor este unul atent conceput, tinandu-se seama de domeniul solicitat dar si de caracteristicile necesare promovarii online.

Consultanta Gratuita

Mai multe informatii...

Fie ca doriti sa fiti informati asupra unui serviciu pe care doriti sa il comandati, fie ca ati achizitionat deja unul si doriti sa fiti ajutat in anumite privinte, unul dintre consultantii nostri este disponibil sa va ofere suportul  de care aveti nevoie.

Toate serviciile oferite de compania noastra, vin insotie de suport din partea unui coleg de-al nostru, pana ne asiguram ca stapaniti foarte bine informatia. Nu ezitati sa solicitati suportul nostru, din pagina de contact.

Website Development

Mai multe informatii...

     Compania noastra se perfectioneaza inca din 2007 in dezvoltarea web a afacerilor din Romania, fapt pentru care va punem la dispozitie programatori de elita, ce sunt pregatiti sa lucreze la poriectul web pe care il doresti. Chiar daca vorbim de un website de prezentare sau de o aplicatie web, complexa, de gestiune interna, suntem dispusi sa dezvoltam ideea care acum este la stadiul de concept.

Email Marketing

Mai multe informatii...

     Promovarea prin campanii de email poate fi una dintre cele mai puternice metode de promovare a afacerii noastre, deoarece toate persoanele care sunt prezente in baza noastra de date si-au dat acordul sa primeasca noutati de la noi. Acest lucru inseamna ca au apreciat ceea ce noi comercilizam, iar pe viitor vor dori sa achizitioneze si alte produse din lista noastra.

     Putem sa ne dezvoltam baza de date folosind diverse tehnici legale, prin care utilzatorul isi exprima acordul sa primeasca constant email-uri promotionale de la noi.

Pin It on Pinterest

Share This